One Touch - Trelleborgs kommun och TFF i gemensam sak för unga

One Touch är projektet för dig mellan 15 och 25 år. Vi erbjuder olika aktiviteter inom föreningslivet. Vi kan även hjälpa dig som varken går i skolan eller arbetar.

Öppen hall hos Trelleborgs Budokai den 24 mars.
Foto: http://www.trelleborg.se/ Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Öppen hall hos Trelleborgs Budokai den 24 mars.

Jessica Österman och Fredrik Fritz Persson, föreningsaktiva och välkända i Trelleborgs föreningsliv, är anställda för att arbeta i One Touch. Under våren kommer de att fokusera på att fler unga i kommunen ska söka och få sommarjobb. De kan också hjälpa till med att ordna praktik, mentorskap eller i andra frågor som rör arbete eller studier.

Ta gärna kontakt med Jessica eller Fredrik om du har frågor eller vill boka ett möte.

Öppen hall

Öppen hall anordnas tre fredagar i månaden i olika idrottshallar runt om i kommunen och drivs med olika föreningar som värd. Du som är mellan 15 och 25 är välkommen att prova på de olika aktiviteterna. Alla Öppen hall-tillfällen är gratis.

Projektet är ett samarbete mellan Trelleborgs kommun och TFF- en kraft i samhället och finansieras av MUCF, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?