Uppleva & Göra

Är du kultur- och idrottsintresserad finns det mycket att uppleva och göra i Trelleborg. Här finns bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar.

Boksnurra med böcker till tävlingen läsjakten.
Foto: Maria Tigerschiöld Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Boksnurra med böcker till tävlingen läsjakten.

Upplevelser!

Här kan du läsa om nyheter från kultur- och fritidsförvaltningen, föreläsningar, film, föreningsbidrag, konserter, språkcafé, utbildningar, öppettider med mera...

Biblioteks nyheter ligger på deras nya webbplats:
bibliotek.trelleborg.se

 • FABLER - PG Thelander 1.4 – 28.5

  Rosie, av P G Thelander

  PG Thelander är konstnär känd för stor humor och lekfullhet i sitt måleri. I denna utställning utforskar han samspelet mellan djur och människa.

 • Föreläsning - Pia Sundhage pratar om ledarskap

  Pia Sundhage

  Svenska damlandslaget kommer till Trelleborg i april för landskamp mot Kanada och träningsläger på Sveriges sydligaste fotbollsarena. Förbundskapten Pia Sundhage föreläser om ledarskap 5 april på Parken.

 • Vill du testa något nytt?

  I kväll är det dags för andra omgången av Öppen hall för dig mellan 15 och 25 år.

 • Landskamp Sverige - Kanada på Vångavallen

  Landskamp Sverige - Kanada på Vångavallen i Trelleborg

  Svenska Fotbollförbundet trivs i Trelleborg och återkommer i april när damlandslaget möter världsfyran Kanada i landskamp på Vångavallen!

 • Vår på Trelleborgen

  Påsktid.

  Nu vaknar Trelleborgen till liv igen efter vintern och det börjar hända saker igen. Det är öppet igen så du kan komma på besök.

 • Invigning av nya boxningslokaler och uppstart av ny boxningsförening

  Trelleborg Boxing Academy

  Lördag 11 mars klockan 17.00 invigs nya lokaler till Trelleborg Boxing Academy på Concordia, Hesekillegatan / Hyredammsgatan.

 • Öppen hall

  I samarbete med projektet One touch bjuder Trelleborgs föreningar in, dig mellan 15 och 25, till gratis idrottsaktiviteter.

 • Vår med BoneyM

  BoneyM.

  Den 29 april på Parken har du chansen att höra BoneyM och en kavalkad av deras gamla hits. Passa på att dansa in våren...

 • Kreativ fotografi - nytt ämne på Kulturskolan

  Fotokurs.

  Vi vill gärna ha fler elever till vår nya kurs, Kreativ fotografi. Därför erbjuder vi dig som är mellan 12-17 år att få komma och prova på gratis varje onsdag i mars på Bastionskolan klockan 17.15–18.30. Här får du lära dig ta fantastiska bilder med andra som delar ditt intresse.

 • Sportlovskul i Trelleborg

  Sportlovsaktiviteter i Trelleborg

  Vad ska du göra på sportlovet? Välkommen till Albäcksskogen, Badhuset, Biblioteket, fritidsgårdar, föreningar, museet, Söderslättshallen och Trelleborgen för att prova på olika aktiviteter tillsammans med gamla och nya vänner!