Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven !#&, 123, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Ä, Å, Ö

Alla resultat

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

1965 - Kul i fem för 50 år sedan.

Tips för Miss Modern, omröstning om Trelleborgs Tio i Topp skivor och korandet av Trelleborgs spänstigaste och snabbaste pojke och flicka. Det var några av de aktiviteter som ungdomarna i Trelleborg kunde ägna sig åt under februarilovet 1965.

2014 Allmänna val

Val till riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige infaller den andra söndagen i september vart fjärde år.

2014 Europaparlamentsval

Det är val till Europaparlamentet vart femte år. Nästa val kommer att äga rum i alla EU:s medlemsländer under perioden 22-25 maj 2014. I Sverige hålls valet den 25 maj.

Abonnemang och tjänster, avgifter, regler

Här kan du läsa om våra abonnemang och övriga tjänster. Här finns också information om vilka lagar, regler och föreskrifter som styr vår verksamhet.

Administration

Administrativa avdelningen är en intern stödfunktion till avdelningarna inom serviceförvaltningen.

Administrativa avdelningen

Tekniska förvaltningens gemensamma administration arbetar som stöd åt samtliga avdelningar och den tekniske chefen.

Administrativt bidrag

Nu kan din förening ansöka om administrativt bidrag för att anställa en person med arbetshinder.

Adressregister

Kommunen beslutar om all adressättning av fastigheter. Nya namn på gator och kvarter föreslås av en namnkomitté, Samhällsbyggnadsnämnden fattar beslut i dessa ärenden och översänder dem till Kommunfullmäktige för antagande. Sedan registreras adresserna av Samhällsbyggnadsförvaltning, Mät & Karta.

Ajgeldingerska villan

Ajgeldingerska Villans förskola är ett äldre hus med mycket historia, det har bland annat varit ett barnhem för föräldralösa barn. Det ligger centralt i Trelleborg och tillhör Lillevångs rektorsområde. Vi har en stor och uppvuxen trädgård där barnen kan utforska naturen och dess olika faser, de kan studera insekter och andra småkryp samt leka och inspireras till många andra aktiviteter.

Lokaler för ditt event på Parken.

På Parken arrangerar vi både konferens, fest, kulturevents och mässor. Både företag, föreningar och privatpersoner kan använda våra välutrustade lokaler. Parkens krögare står för all servering, om gästerna önskar kan egen dryck medtagas.

Visa innehåll på bokstaven , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 ,