Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven !#&, 123, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Ä, Å, Ö

Alla resultat

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Allmänna val

Vår demokrati bygger på att folket i fria allmänna val utser sina företrädare. Genom att rösta kan vi ändra på det vi är missnöjda med. Valen gör oss delaktiga i det som händer i vårt samhälle.

Almedalen

Också i år kommer Trelleborgs kommun att vara på plats i Almedalen under politikerveckan. Förra året besöktes veckan av runt 35 000 personer som hade 3 465 programpunkter att välja mellan.

Alstad förskola

Alstad förskola har stora utrymmen och ligger i vacker miljö på landet med utsikt över åkrarna.

Alstadhemmet

Alstadhemmet ligger i lugna, pittoreska Alstad - norr om landsvägen mellan Trelleborg och Anderslöv. Med utsikt över slätten följer vi årstidens växlingar.

Alternativa verktyg

Skoldatateket har tillgång till ett stort antal olika verktyg i form av datorprogram och andra hjälpmedel som kan underlätta i skolan.

Analys

Den 11/12 hölls en workshop på Nyréns arkitektkontor i Malmö med representanter för kommunens olika förvaltningar, arkitekter från Nyréns samt experter på genusfrågor som en start på projektet.

Anderslövs friluftsbad

Måndag 29 maj öppnar friluftsbadet för säsongen 2017. Till och med 3 september har friluftsbadet öppet måndag - tisdag klockan 13 - 19, onsdag klockan 13 - 20, torsdag - fredag klockan 13 - 19 och lördag - söndag klockan 10 - 18.

Anderslövs fritidsgård

Anderslövs fritidsgård ligger vid torget i centrum i Anderslöv. Det är en familjär fritidsgård med trogna besökare som har ett stort förtroende för fritidsledaren.

Anderslövs kyrka

Kyrkan ligger högt och är troligen byggd på en gammal offer- och begravningsplats.

Anhöriga och frivilliga

Anhörigstöd är verksamheten för dig som har närstående med långvarig sjukdom, fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar eller har missbruk- och beroendeproblem.

Visa innehåll på bokstaven , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ,