Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

b

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Barn- och fritidsprogrammet

Du som vill arbeta med människor och ledarskap får en god grund för ditt framtida yrkesliv hos oss, som exempelvis barnskötare, elevassistent eller aktivitetsledare. Vi erbjuder dig en bred och spännande yrkesutbildning, där du även får möjlighet att bli behörig till högskola och universitet.

Barnkonventionen i Trelleborg

Det finns en barnchecklista som ska användas vid beslut som berör barn och unga. Varje år görs ett barnbokslut. Alla förvaltningar redogör för hur de under året har arbetat relaterat till barnkonventionen.

Borgen

Borgen är en central särskild undervisningsgrupp som bedrivs på Lillevångskolan åk 3-5 samt Vannhögskolan åk 6-9. Borgen riktar sig till elever som har kommunikations- och samspelssvårigheter inom AST (autismspektrumtillstånd).

Buss, båt och tåg

Hamnen har sedan urminnes tider varit den viktigaste förbindelselänken mellan Trelleborg och omvärlden. Att färdas över vatten var lika självklart för de första trelleborgarna som det är för dagens invånare.

Bygga, bo och miljö länkar

Länkar till mer information på Internet kring sådant som har med byggande, boende och miljön att göra.

Beställning av resa

Färdtjänstresor beställs hos Taxi Trelleborg, alla dagar mellan klockan 07.00-19.00.

Bli en av oss

Vi vill ha fler fantastiska medarbetare! För att lyckas i vårt utvecklingsarbete behöver vi skickliga lärare och skolledare. Som lärare i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga vision, mål och uppdrag.

Bidragsansökningar - Trelleborgsmiljonen

Det finns en pott för goda idéer, projekt och aktiviteter som kan bidra till att stärka tjejidrotten i Trelleborg. Kultur- och fritidsförvaltningen vill gärna komma i kontakt med bidragsberättigade idrottsföreningar om ni har idéer, om ni ska anordna tävlingar, läger och så vidare.

Boka en upplevelse - barn & vuxna

Visste du att man kan ha sitt barnkalas på Trelleborgen, eller gå på lägerskola och leva som på vikingatiden? Du kanske vill ordna en fest eller ett företagsevent. Boka en vikingaupplevelse och hitta på något annorlunda?

Bidrag till fritidsnämndens förfogande 2015

Fritidsnämnden beslutade 13 oktober att utbetala 56 600 kronor till fritidsnämndens förfogande 2015 för riktade satsningar och ändamål som inte går under ramen för redan befintliga bidragsformer.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 13 , Nästa