Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven !#&, 123, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Ä, Å, Ö

V

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

VA-avdelningen

I Trelleborgs kommun är det tekniska förvaltningens VA-avdelning som ansvarar för distribution och produktion av dricksvatten och avloppsvatten.

Vad händer på Kulturskolan?

Här hittar du lite information om vad som pågår på Kulturskolan under läsåret 2016/2017. Både offentliga konserter, föreställningar och andra aktiviteter som ligger utanför ordinarie undervisning.

Vad ska en anmälan innehålla

Det är viktigt att du skickar in fackmannamässiga ritningar för att vi ska kunna handlägga din anmälan. Det är väldigt vanligt att vi måste begära nya ritningar vilket innebär att handläggningen drar ut på tiden. Anlita därför en arkitekt/byggnadsingenjör.

Vad är Fairtrade?

Fairtrade betyder rättvis handel. Om man väljer Fairtrade-märkta varor kan odlare och anställda i utvecklingsländer få bättre arbets- och levnadsvillkor.

Val av skola, anvisad plats

I Trelleborg kan vårdnadshavarna fritt välja förskola eller skola. Förutsättningen är att det finns plats på den förskola eller skola man önskar.

Valituksen tekeminen kunnan päätöksistä

Onko kunta tehnyt mielestäsi väärän päätöksen? Tai onko kunta päättänyt jostakin, mikä ei kuulu sen päätösvaltaan? Silloin voit tehdä valituksen. Joissakin tapauksissa voit tehdä valituksen myös, vaikkei päätös koskisikaan sinua itseäsi.

Vedeldning

Eldar du ved i en panna eller braskamin? Har du flera grannar i närheten? Felaktig eldningsteknik kan orsaka luftvägsirritationer, dålig lukt, sot och nedsmutsning. Något som varken är bra för luftkvaliteten, hälsan eller grannsämjan.

Vem har Smiley

Just nu har 110 verksamheter Smiley. Smiley-dekalen visar att matstället har bedömts ha utmärkta rutiner för säker mathantering och redlighet. Det är allt ifrån restauranger, gatukök, caféer, till skol- och förskolekök samt livsmedelsbutiker som kan få en Smiley.

Vi finns till för dig som hjälper

Anhörigcenter är verksamheten för dig som hjälper eller stödjer en närstående. Vi erbjuder stöd för att underlätta vardagen för dig.

Vill du ha bibliotekens nyhetsbrev?

Anmäl dig här till bibliotekens nyhetsbrev. Då får du ett e-postbrev med nyheter.

Visa innehåll på bokstaven 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8