Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven !#&, 123, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Ä, Å, Ö

K

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Kalendarium

Under vår och höst samarbetar Trelleborgs Museer med Söderslätts konstförening. Öppettiderna är då lördagar 10.00 – 14.00 och söndagar 13.00 – 16.00. Konsthallen är bara öppen när tillfälliga utställningar finns. Datum för detta, se nedan.

Kartläggning av föreningsledare

Kultur- och fritidsförvaltningen genomför en kartläggning av föreningsledare i föreningar som får bidrag av fritidsnämnden för sina barn- och ungdomsverksamheter.

Kartor

Här kan du hitta kartor med information om Trelleborgs kommun.

Kartor och geografisk information, GIS

Här kan du hitta samlad information vad gäller kartor och GIS för Trelleborgs kommun.

Karttyper

Det finns många olika typer av kartor. Här kommer en kort beskrivning av några.

Kattebäckskolan F-5

Kattebäcksskolan är en F-5 skola. Skolan startade hösten 1996 och ligger i den västra delen av Trelleborgs tätort. På Kattebäcksskolan finns förskoleklass, skolår 1-5 och två fritidshem.

Katter

Katter är självständiga och lättskötta djur. Om du bor i tätbebyggt område bör du ändå fundera innan du skaffar en utekatt.

Kemikalier

Hushållen använder sig idag av ett stort antal produkter som innehåller kemikalier, till exempel rengöringsmedel, tvättmedel, sköljmedel, hygienartiklar, bilvårdsprodukter.

Kick-off

Torsdagen den 21 januari 2016 arrangerade bildningsförvaltningen i Trelleborgs kommun ett sprakande event – en gigantisk kick-off inför vårt fortsatta arbete med samverkan skola/arbetsliv.

Klimatsmart vardag

Alla små val i vår vardag gör skillnad. Här är lite tips på vad du kan göra för att bidra till att minska växthuseffekten och begränsa klimatpåverkan.

Vänta inte – börja idag! Du spar pengar på köpet!

Visa innehåll på bokstaven 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ,