Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven !#&, 123, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Ä, Å, Ö

J

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

J F Hellmansgatan

Johan Ferdinand Hellman var bördig från Kungsbacka i Bohuslän där han föddes den 16 maj 1820.

J W Wulffsgatan

J W Wulffsgatan är en kort gata bakom Badhuset, mellan Kraaksgatan och Kapellplan

Jag ska flytta

Använd våra blanketter när det är dags att flytta. Om du har en annan nätägare än Trelleborgs kommun anmäler du din flytt till denna.

Jakten på prinsessans ärta

Visste ni att prinsessan på ärtens världsberömda ärta så småningom hamnade på Trelleborgs museum? Här finns den till allmänt beskådande. Jakten på prinsessans ärta är ett spännande sätt att utforska museet för de yngsta besökarna.

Jobba hos oss

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

Johan Kocksgatan

Johan Kock har ofta kallats för Trelleborgsindustrins fader, och detta med all rätt.

Jourhem sökes

Familjehemsenheten i Trelleborg söker nytt jourhem, då ett av våra duktiga jourhem ska övergå till att bli familjehem. Att vara jourhem innebär att ni tar emot ett eller två barn/ungdomar i ert hem under en begränsad tid.

Jämförelseprojektet Luppen

Trelleborgs kommun har tidigare tillsammans med Sjöbo, Olofström, Sölvesborg, Klippan och Bromölla deltagit i nätverket Luppen. Jämförelseprojektet var en landsomfattande satsning under tiden 2007-2010 på jämförelser av kostnader och kvalitet i lokala nätverk. Projektet är nu avslutat.

Jämförelser med andra

Här hittar du undersökningar och jämförelser där Trelleborgs kommuns resultat ställs i relation till andra kommuner.

Jämställdhet

Jämställdhet i arbetslivet innebär att alla medarbetare oberoende av kön ges lika möjligheter och rättigheter i fråga om arbete, anställnings- och andra arbetsvillkor.

Visa innehåll på bokstaven 1 , 2