Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven A , B , C , D , E , F , G , H , I , J , K , L , M , N , O , P , Q , R , S , T , U , V , W , X , Y , Z , Å , Ä , Ö

J

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Jämställdhetsplaner

Sedan 2015 har kultur- och fritidsförvaltningen gett stöd åt föreningar som vill ta fram jämställdhetsplaner. Hittills har åtta föreningar tagit fram jämställdhetsplaner och hos fler föreningar pågår jämställdhetsarbetet nu för fullt.

J W Wulffsgatan

J W Wulffsgatan är en kort gata bakom Badhuset, mellan Kraaksgatan och Kapellplan

Jobba hos oss

Som anställd i Trelleborgs kommun ses du som vår viktigaste tillgång för att förverkliga kommunens vision, mål och uppdrag. Du är utvald för dina professionella kvalitéer för att på bästa sätt skapa en bättre vardag för våra medborgare.

Jourhem sökes

Familjehemsenheten i Trelleborg söker nytt jourhem, då ett av våra duktiga jourhem ska övergå till att bli familjehem. Att vara jourhem innebär att ni tar emot ett eller två barn/ungdomar i ert hem under en begränsad tid.

Jämställdhet

Jämställdhet i arbetslivet innebär att alla medarbetare oberoende av kön ges lika möjligheter och rättigheter i fråga om arbete, anställnings- och andra arbetsvillkor.

Jakten på prinsessans ärta

Visste ni att prinsessan på ärtens världsberömda ärta så småningom hamnade på Trelleborgs museum? Här finns den till allmänt beskådande. Jakten på prinsessans ärta är ett spännande sätt att utforska museet för de yngsta besökarna.

Johan Kocksgatan

Johan Kock har ofta kallats för Trelleborgsindustrins fader, och detta med all rätt.

Jämställt så in i döden, eller...

Följ med oss till Norra Kyrkogården. En kyrkogård är som ett samhälle i miniatyr där varje grav har fryst tiden i ett visst ögonblick. Det går att utläsa yrkesidentitet, könsskillnader, livslängd, ekonomisk status och går att göra jämförelser över tid.

Jag ska flytta

Använd våra blanketter när det är dags att flytta. Om du har en annan nätägare än Trelleborgs kommun anmäler du din flytt till denna.

Jämställdhetskarta

Organisationen Winnet har på uppdrag av Trelleborgs kommun skickat ut enkäter till ideella föreningar i Trelleborg som erhåller kommunala medel. Enkäterna ska användas för att skapa en jämställdhetskarta som belyser jämställdheten i Trelleborg, genom att synliggöra de olika livsvillkor som finns för kvinnor och män.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , Nästa