Innehåll A-Ö

Visa innehåll på bokstaven !#&, 123, A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, W, Y, Ä, Å, Ö

H

Här hittar du innehållet på webbplatsen i en alfabetisk förteckning.

Hagaparken

Hagaparken är belägen strax österut från Österlidsvägen invid östra ringvägen.

Hammarlövs kyrka

Hammarlövs kyrkas mäktiga rundtorn reser sig över byn. Tornet hör till de äldsta på Söderslätt och är det enda runda. Tornet byggdes i försvarssyfte för att skydda mot de krigiska vendernas härjningar vid Skånes sydkust.

Hamnen

Från Trelleborgs hamn utgår idag fem färjeförbindelser till och från Kontinenten, en till Swinoujscie, en till Sassnitz, två till Rostock och en till Travemünde. Totalt 13 s.k. RoPax-fartyg upprätthåller trafiken på linjerna.

Handels- och administrationsprogrammet

För dig som vill jobba med handel, e-handel eller driva eget företag. Är du en utåtriktad person som har lätt för att ta kontakt med nya människor? Är du kreativ, serviceinriktad och intresserad av affärer och handel? Då är handels- och administrationsprogrammet rätta valet för dig.

Handikappersättning

Din huvudman kan ha rätt till handikappersättning för att täcka kostnader för god man/förvaltare.

Handlingsplan för biogas

Trelleborgs kommun har stor potential och ambition att arbeta med utveckling av biogas som energislag.

Hantverkarhus med historia

Huset i nordöstra hörnet Östergatan-Österbrogatan är en av stadens mera imponerande byggnader. Försett med tinnar och torn, bakom rikt utsirade fasader finns stora patriciervåningar, kompletta med serveringsgångar, rum för jungfrun och annat som hörde till ett högreståndshem för snart hundra år sedan.

Hantverksprogrammet

Vi är framtidens frisörutbildning där lärare och elever jobbar i ett team och med en helhetskänsla. Våra lärare har stort engagemang och lång erfarenhet av yrket. Här har vi förmånen att arbeta i nya och fräscha lokaler i en kreativ och inspirerande miljö.

Har du gamla foton?

Har du gamla foton, vykort med trelleborgsmotiv och litteratur om Trelleborg med omnejd?

Hastighetsplan

Ingen enskild faktor betyder så mycket för trafiksäkerheten som hastigheten. Tekniska förvaltningen har utarbetat ett förslag till hastighetsplan i enlighet med handboken Rätt fart i staden-Hastighetsnivåer för en attraktiv stad.

Visa innehåll på bokstaven 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6