Rösta med kommunala bud

Nu erbjuder kommunen dig att rösta med hjälp av kommunala bud.

Du får rösta med kommunala bud om du är sjuk, funktionshindrad eller gammal och inte kan ta dig till din vallokal och dessutom inte kan få hjälp av anhöriga eller vårdare med din röstning. Är du intagen på häkte eller kriminalvårdsanstalt får du också rösta med bud.

Att rösta med kommunala bud innebär att budet tar emot rösten som du som väljare har gjort i ordning och lämnar in den på ett ställe där det är röstmottagning.

För att anlita kommunala bud gör du så här:
Kontakta Trelleborgs kommun på 0410 – 73 30 00 alternativt via e-post och tala om att du vill rösta genom kommunala bud. Du uppger namn, adress och telefonnummer.

Därefter ringer vi tillbaka till dig och bokar en tid då vi kommer till dig.

Kommunala bud kan du använda dig av under tiden den 7 maj – 23 maj 2014 under arbetstid måndag – fredag klockan 08.00 – 16.00.

Glöm inte att du måste ha ditt röstkort och legitimation tillgängligt när vi besöker dig.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta valadministratör.