Nyheter

 • Att lyckas på gymnasiet!

  Informationsträff på SSG

  Söderslättsgymnasiet välkomnar dig och dina vårdnadshavare till informationsträff om gymnasievalet. Två tillfällen att välja på, med samma information, 25 april eller 27 april.

 • Mediateket - ett skolbibliotek i världsklass!

  Mediatek i världsklass

  Söderslättsgymnasiets Mediatek är i världsklass! DIK, fackförbund för arbetande eller studerande inom kultur och kommunikation, har tagit med Mediateket på Söderslättsgymnasiet på sin lista över skolbibliotek i världsklass.

 • Framtidsdag på gymnasiet

  Framtidsdag

  En inspirationsdag på Söderslättsgymnasiet! På torsdagen hölls det för första gången en fantastisk lyckad framtidsdag för alla elever på Söderslättsgymnasiet.. Inspirerande föreläsningar och möten med utställare på mässa i samarbete med projektet Raka vägen, ett projekt med stöd av Europeiska Socialfonden.

 • Drop-in 2 februari

  Gymnasievalet närmar sig. Har du ännu inte bestämt dig? Vill du besöka oss igen eller har du kanske fortfarande frågor och funderingar? Personal och elever på Söderslättsgymnasiet hjälper gärna dig.

 • Gymnasiesärskolan håller öppet hus 18/1

  Elever och personal på gymnasiesärskolans individuella program bjuder in dig som går i årskurs 9 till öppet hus onsdagen den 18 januari mellan klockan 09.00-10.30.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 10 , Nästa