Nyheter

 • Framtidsdag på gymnasiet

  Framtidsdag

  En inspirationsdag på Söderslättsgymnasiet! På torsdagen hölls det för första gången en fantastisk lyckad framtidsdag för alla elever på Söderslättsgymnasiet.. Inspirerande föreläsningar och möten med utställare på mässa i samarbete med projektet Raka vägen, ett projekt med stöd av Europeiska Socialfonden.

 • Drop-in 2 februari

  Gymnasievalet närmar sig. Har du ännu inte bestämt dig? Vill du besöka oss igen eller har du kanske fortfarande frågor och funderingar? Personal och elever på Söderslättsgymnasiet hjälper gärna dig.

 • Gymnasiesärskolan håller öppet hus 18/1

  Elever och personal på gymnasiesärskolans individuella program bjuder in dig som går i årskurs 9 till öppet hus onsdagen den 18 januari mellan klockan 09.00-10.30.

 • Lucia

  Luciafirande S:t Nicolai kyrka

  Tisdagen den 13 december är det äntligen Lucia. Våra estetelever lussar i S:t Nicolai kyrka klockan 08.30.

 • 200 elever och lärare från Trelleborg på EM i yrkesskicklighet

  200 elever och lärare besöker Euroskills - Yrkes-EM

  Den 1 december åkte 200 elever och lärare till Euroskills – Yrkes-EM på Svenska Mässan i Göteborg. Under tävlingarna, som varade i tre dagar, har 74 736 besök gjorts på EuroSkills. Antalet unika besökare beräknas till cirka 65 000 personer. 200 av dessa var från Söderslättsgymnasiet i Trelleborg.

 • Yrken och talanger testas under EM i yrkeskunskap

  200 elever med lärare från Söderslättsgymnasiets samtliga yrkesprogram besöker EuroSkills - Europas största tävling i yrkesskicklighet. Besökarna kommer att kunna se på när cirka 500 unga skickliga yrkesutövare från hela Europa tävlar om EM-titeln i 35 yrken.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 9 , Nästa