Maj

 • Dags för Byakalaset!

  TrelleborgsKalaset grön logga.

  Under den stundande långhelgen – torsdag till söndag – finns det mängder med möjlighet att uppleva Trelleborgs utanför stadsgränsen. Byarådet som organiserar Trelleborgs många byaråd, rustar till Kalas runt om i hela kommunen.

 • Trelleborg deltar i europeisk träff kring unga

  Jessica Österman befinner sig i Manchester för att diskutera ungdomars situation i Europa.

  Trelleborgs kommun deltar under veckan i konferensen How to ignite the spark. På konferensen samlas tjänstepersoner, forskare och politiker från hela Europa för att diskutera ungas situation när det gäller arbetsmarknad, utbildning och delaktighet i samhället.

 • Sätt att Se 3.6–27.8

  Pharrell Williams och Alicia Vikander.

  Johan Sandberg, Paris och Malmö, är verksam som både mode- och porträttfotograf med världen som arbetsfält. År 2015 blev han utsedd till Årets fotograf av tidningen Elle. För första gången i Sverige visar Johan Sandberg porträtt av några av världens största stjärnor. Vernissage på Trelleborgs Museum 3 juni klockan 13.

 • Dags för loppis på Alstadhemmet

  Lördagen den 27 maj klockan 13-16 kan du leta fynd när äldreboendet för andra året i rad arrangerar loppmarknad.

 • Klarar du vattenförsörjningen?

  Se över ditt vatten! Den uppmaningen kommer från såväl Trelleborgs kommun som statliga myndigheter. Anledningen är de låga grundvattennivåerna som redan lett till bevattningsförbud i delar av landet.

 • Bagare för en dag!

  Bagare för en dag på Werners

  Att vara bagare för en dag lockade 8 förskolebarn i åldrarna 5-6 år, från Bäcka förskola till Werner´s Backhaus. Bagare Anders Svensson tog emot på torget och satte dom i jobb direkt. Degen skulle knådas och formas till bröd och inga regler gällde. Bröden fick se ut hur som helst och ville man göra två eller tre gick det också bra.

 • Gymnasiemässa för åttorna!

  Gymnasiemässa för åttorna

  Åttorna har börjat sin resa mot gymnasiet med en mässa anordnad av Söderslättsgymnasiet. Här fick man möjlighet att träffa elevambassadörer från alla Trelleborgs program för att ställa frågor. Under hela förmidagen trängdes åttorna i parken. Varje grupp av åttor hade en timme på sig att börja med att bilda sig en uppfattning om vad man skall välja.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , Nästa