Nyheter

 • Dags för loppis på Alstadhemmet

  Lördagen den 27 maj klockan 13-16 kan du leta fynd när äldreboendet för andra året i rad arrangerar loppmarknad.

 • Klarar du vattenförsörjningen?

  Se över ditt vatten! Den uppmaningen kommer från såväl Trelleborgs kommun som statliga myndigheter. Anledningen är de låga grundvattennivåerna som redan lett till bevattningsförbud i delar av landet.

 • Bagare för en dag!

  Bagare för en dag på Werners

  Att vara bagare för en dag lockade 8 förskolebarn i åldrarna 5-6 år, från Bäcka förskola till Werner´s Backhaus. Bagare Anders Svensson tog emot på torget och satte dom i jobb direkt. Degen skulle knådas och formas till bröd och inga regler gällde. Bröden fick se ut hur som helst och ville man göra två eller tre gick det också bra.

 • Gymnasiemässa för åttorna!

  Gymnasiemässa för åttorna

  Åttorna har börjat sin resa mot gymnasiet med en mässa anordnad av Söderslättsgymnasiet. Här fick man möjlighet att träffa elevambassadörer från alla Trelleborgs program för att ställa frågor. Under hela förmidagen trängdes åttorna i parken. Varje grupp av åttor hade en timme på sig att börja med att bilda sig en uppfattning om vad man skall välja.

 • Kund- och Fakturasupport stängt klämdagen 26 maj

  Landsbygdsvy

  Kund- och Fakturasupport 0410-733800 stängt 25-26 maj.

  Vi är åter tillbaka måndagen 29 maj 08:30. Har ni allmänna frågor kring er faktura eller förbrukning kan ni ringa kommunens medborgarservice på 0410-733000.

  Det går också att maila oss på . Vi kommer att besvara detta under kommande vecka.

 • Dags för Byakalaset!

  TrelleborgsKalaset grön logga.

  Under den stundande långhelgen – torsdag till söndag – finns det mängder med möjlighet att uppleva Trelleborgs utanför stadsgränsen. Byarådet som organiserar Trelleborgs många byaråd, rustar till Kalas runt om i hela kommunen.

 • Prata med oss i byarna!

  Kommunens nämndsordförande tillsammans med chefstjänstepersoner tar reda på vad kommuninvånarna tycker om kommunen och för att lyssna på deras funderingar och frågor.

 • Kundtjänst stängd på tisdagsförmiddagen

  Kundtjänst har stängt för besök mellan klockan 8-10 på tisdagsförmiddagen. Men det går fortfarande bra att ringa på telefonnummer 0410-73 30 00.

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 308 , Nästa