Almedalen

Också i år kommer Trelleborgs kommun att vara på plats i Almedalen under politikerveckan. Förra året besöktes veckan av runt 35 000 personer som hade 3 465 programpunkter att välja mellan.

2016 fokuserade Trelleborg på höstens flyktingsituation, vad som hände, hur kommunen löste detta och vilka erfarenheter man dra. Ett antal seminarier tisdagen den 5 juli avslutas med en paneldiskussion.

  • Trelleborg åter på plats i Almedalen

    När robotar sköter handläggningen ägnar sig kommunen åt medborgana. Så är titeln på det seminarium som Trelleborgs kommun kommer att hålla i Almedalen i Visby i år. Tisdagen 4 juli blir Trelleborgs dag i vimlet i den gamla Hansastaden, och ämnena för dagen är digitalisering och infrastruktur.

  • Almedalen 2016 - en framgång för Trelleborgs kommun!

    Almedalsveckan 2016 kom för Trelleborgs kommuns del i stora delar att handla om summering, delgivning och återkoppling av hösten 2015 stora flyktingmottagande. Många bidrog med sina erfarenheter i ett oändligt stort antal seminarier men intresset för Trelleborgs kommuns erfarenheter var glädjande nog stort, kanske större än förväntat!

Etiketter

Hjälpte informationen på den här sidan dig?