Biblioteken i Trelleborg

Välkommen till Biblioteken i Trelleborg. Här kan du hitta information om de fyra biblioteken, bokbussen och det digitala biblioteket.

Nya Bibliotekskatalogen.
Foto: Johanna Nordbring Licens: Creative Commons Erkännande Dela lika Nya Bibliotekskatalogen.

Biblioteken har fått en ny Bibliotekskatalog där du som vanligt kan söka böcker, reservera dem och låna om de böcker som du har hemma.

Nu under hösten bygger biblioteket om Bibliotekskatalogen till en enda webbplats som innehåller både information om biblioteket, boktips och läsinspiration. Vi kommer då att lämna den här sidan med det kommer att finnas tydliga länkar till den nya webbplatsen.

Adressen till nya Bibliotekskatalogen är: bibliotek.trelleborg.se.

Biblioteken i Trelleborg

Det största biblioteket i kommunen ligger i Trelleborg vid Stortorget. I tre av byarna, Anderslöv, Gislövs läge och Skegrie finns också bibliotek. Bokbussen kör runt stora delar av Söderslätt. Det finns även ett Digitalt bibliotek, där du hittar de tjänster som biblioteket erbjuder utan att du fysiskt behöver befinna dig på biblioteket.

Biblioteken är fyllda av böcker för nöjesläsning och kunskapsinhämtande. De är platser för spännande möten, i böckernas värld och i verkligheten. Du kan lyssna på ett föredrag eller dela med dig av en bra bok. Forska i din historia via de speciella släktforskardatabaserna och låna en e-bok till din platta...

Nyheter på biblioteken

Hjälpte informationen på den här sidan dig?